Awardcommissie

Video-impresse 2014

Talkshows 2014

Uitreiking award 2014

Foto's 2014

Bekijk de foto's van het Fleetmanagement event 2014.

beursvloer 2014

Training Fleetmanagement 1 & 2

Heliview organiseert in samenwerking met Fleet Support de praktische training Fleetmanagement 1 & 2 voor de beginnende en de meer ervaren wagenparkbeheerder.

fleet training 2014

Tijdens het Fleetmanagement event wordt ook de Mobiliteitsmanager van het jaar bekend gemaakt. De awardcommissie bepaalt uiteindelijk wie de Mobiliteitsmanager van het jaar wordt. De awardcommissie bestaat uit de volgende leden:

 

André de Boer

senior adviseur mobiliteit

Uit het jury rapport: De jury zei onder de indruk te zijn van het oplossingsgericht denken van De Boer. "André de Boer vervolgt de richting die zijn voorganger heeft ingezet om tot bundeling te komen van een belangrijk deel van het wagenpark van de Rijksoverheid. Zijn visie, zijn wil en zijn enthousiasme moet de komende jaren de benodigde cultuurverandering ondersteunen. Hij bepaalt mede hoe er in de toekomst met mobiliteit binnen de overheid moet worden omgegaan."

André de Boer is winnaar van de Mobiliteitsmanager van het Jaar award 2014.

 

Henk Winckens

Mobility Manager

Henk heeft meer dan 30 jaar ervaring in de Automotive industrie. Hij heeft gewerkt bij diverse nationale en internationale organisaties, waarvan de afgelopen 20 jaar bij Enexis. Bij Enexis is Henk verantwoordelijk voor alle mobiliteitscontracten en -processen, waarvan 2.400 voertuigen en openbaar vervoer oplossingen.

Zijn benadering is het continue optimaliseren van mobiliteits- en transportprocessen, waardoor kostenreductie zonder kwaliteitsverlies gerealiseerd wordt. Veel slimme ideeën en 'out of the box' oplossingen zijn door hem geimplementeerd.

Henk Winckens is winnaar van de Fleetmanager van het jaar award 2010.

 

Henk Gerritse

Inkoopmanager Facilitair

Henk Gerritse is binnen de afdeling Strategic Sourcing verantwoordelijk voor facilitaire raamovereenkomsten die door werkmaatschappijen van BAM in Nederland en waar mogelijk internationaal worden toegepast.

Door het realiseren van synergie mogelijkheden binnen een sterk decentraal georiënteerde organisatie als BAM zijn de afgelopen jaren substantiële besparingen en efficiency slagen gerealiseerd.

Fleet Management van ca. 7.000 voertuigen is onderdeel van deze activiteiten.

Op basis van de kwaliteitslagen die samen met het contractteam zijn gemaakt ten aanzien van kosten, duurzaamheid, procesoptimalisatie en contractgebruik (99%) is Henk uitgeroepen tot Fleet Manager van het jaar 2009. Henk maakt sinds 2010 deel uit van de jurycommissie. 

 

John de Gier

Manager Supply Chain Management Indirect Material

John de Gier is met een team van 15 medewerkers bij Siemens in Nederland verantwoordelijk voor de inkoop van alle indirecte (facilitaire) goederen en diensten, met een jaaromvang van ca. 130 miljoen. Fleet Management is hier een onderdeel van.

Mede door zijn rol bij het verder professionaliseren van deze servicelijn, inbreng van verschillende innovatieve processen en ideeën bij het beheer van het wagenpark (omvang >1.000 auto’s) heeft hem de prestigieuze prijs van Fleet Manager van het jaar in 2006 opgeleverd. Sinds 2006 heeft John verschillende bijdragen geleverd aan het congres Fleetmanagement en is voor dit jaar wederom toegetreden tot de jurycommissie Fleet Manager van het jaar

John de Gier is winnaar van de Fleetmanager van het jaar award 2006.

 

Martin Lans

Voorzitter

Martin Lans is voorzitter van de Verenigde Nederlandse Fleetowners (VNF), een stichting waarin de grootste Nederlandse bedrijven vertegenwoordigd zijn. 

 

Nanda Cousijn

Manager Mobiliteit

Nanda Cousijn is winnaar van de Fleetmanager van het jaar award 2011.

 

Ronald Postma

founding partner

Zijn kennis en ervaring ligt op het gebied van zakelijke mobiliteit. Zo is Ronald mobiliteitsmakelaar in Haaglanden geweest en heeft hij vooral veel bedrijven begeleid bij het moderniseren van hun mobiliteitsbeleid. Daar ligt zijn passie. Ronald is ervan overtuigd dat het altijd duurzamer, goedkoper, flexibeler of gewoon slimmer kan. Ronald helpt graag organisaties. Zowel op praktische zaken zoals het invoeren van een mobiliteitsbudget als de meer strategische vraagstukken. Het is Ronald zijn ambitie is om een substantiële bijdrage leveren aan een meer duurzame BV Nederland.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief! Vul hieronder uw emailadres in:

Aanmelden nieuwsbrief

U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin een link om de aanmelding te bevestigen.

Founding Partner

Platinum partner

Gold partner

Silver partner

Bronze partner

Exposant

Kennispartner

Media partner