Awardcommissie

Video-impresse 2014

Talkshows 2014

Uitreiking award 2014

Foto's 2014

Bekijk de foto's van het Fleetmanagement event 2014.

beursvloer 2014

Training Fleetmanagement 1 & 2

Heliview organiseert in samenwerking met Fleet Support de praktische training Fleetmanagement 1 & 2 voor de beginnende en de meer ervaren wagenparkbeheerder.

fleet training 2014

Tijdens het Fleetmanagement event wordt ook de Mobiliteitsmanager van het jaar bekend gemaakt. De awardcommissie bepaalt uiteindelijk wie de Fleetmanager van het jaar wordt. De awardcommissie bestaat uit de volgende leden:

 

Henk Winckens

"Henk Winckens is winnaar van de Fleetmanager van het jaar award 2010."

Na een autotechnische opleiding als chauffeur/monteur in Militaire Dienst heeft Henk Winckens ruim 11 jaar bij verschillende Citroën dealers gewerkt, daar is hij doorgegroeid van monteur tot chef werkplaats. In deze functie kwam Henk Winckens 13 jaar geleden in dienst van energiebedrijf Mega Limburg (een van de fusiepartijen van Essent)

Na het sluiten van de werkplaats, zo'n 9 jaar geleden, is hij als wagenparkbeheerder gestart bij Essent Wagenparkbeheer 

Henk Winckens is winnaar van de Fleetmanager van het jaar award 2010.

 

Jan van Elderen

Fleetmanager

Vanaf 1972 werkzaam in de automotive sector: 3 jaar autoverkoop bij lathouwers Den Bosch, 24 jaar bij ARO-Lease een leasemaatschappij in alle mogelijke functies daar een groei meegemaakt van 300 auto’s naar 10.000 auto’s. Na overname door GE-Capital overgestapt naar Heijmans, een groot bouwbedrijf als Lease-Coördinator. Daar een groei meegemaakt van 900 auto’s naar 3500 auto’s. Nu eindverantwoordelijk voor het beleid tav de auto van de zaak en de daarbij horende leverancierscontracten (importeurs, dealer, leasemaatschappijen).

 

Henk Gerritse

Inkoopmanager Facilitair

Henk Gerritse is binnen de afdeling Strategic Sourcing verantwoordelijk voor facilitaire raamovereenkomsten die door werkmaatschappijen van BAM in Nederland en waar mogelijk internationaal worden toegepast.

Door het realiseren van synergie mogelijkheden binnen een sterk decentraal georiënteerde organisatie als BAM zijn de afgelopen jaren substantiële besparingen en efficiency slagen gerealiseerd.

Fleet Management van ca. 7.000 voertuigen is onderdeel van deze activiteiten.

Op basis van de kwaliteitslagen die samen met het contractteam zijn gemaakt ten aanzien van kosten, duurzaamheid, procesoptimalisatie en contractgebruik (99%) is Henk uitgeroepen tot Fleet Manager van het jaar 2009. Henk maakt sinds 2010 deel uit van de jurycommissie. 

 

Nanda Cousijn

Manager Mobiliteit

Nanda Cousijn is winnaar van de Fleetmanager van het jaar award 2011.

 

Jos Donders

Fleetmanager

Jos Donders is winnaar van de Fleetmanager van het jaar award 2008.

 

John de Gier

Manager Supply Chain Management Indirect Material

John de Gier is met een team van 15 medewerkers bij Siemens in Nederland verantwoordelijk voor de inkoop van alle indirecte (facilitaire) goederen en diensten, met een jaaromvang van ca. 130 miljoen. Fleet Management is hier een onderdeel van.

Mede door zijn rol bij het verder professionaliseren van deze servicelijn, inbreng van verschillende innovatieve processen en ideeën bij het beheer van het wagenpark (omvang >1.000 auto’s) heeft hem de prestigieuze prijs van Fleet Manager van het jaar in 2006 opgeleverd. Sinds 2006 heeft John verschillende bijdragen geleverd aan het congres Fleetmanagement en is voor dit jaar wederom toegetreden tot de jurycommissie Fleet Manager van het jaar

John de Gier is winnaar van de Fleetmanager van het jaar award 2006.

 

Martin Lans

Voorzitter

Martin Lans is voorzitter van de Verenigde Nederlandse Fleetowners (VNF), een stichting waarin de grootste Nederlandse bedrijven vertegenwoordigd zijn. 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief! Vul hieronder uw emailadres in:

Aanmelden nieuwsbrief

U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin een link om de aanmelding te bevestigen.

Founding Partner

Partner

Gold partner

Silver partner

Bronze partner

Exposant

Media partner