Word ook partner van Fleetmanagement!

Pre event video 2015

Award winnaars

Award winnaars1

Award winnaars2

Award winnaars3

Trainingen wagenparkbeheer

Heliview organiseert in samenwerking met Fleet Support twee parktische trainingen:

"Introductietraining wagenparkbeheer" voor de minder ervaren wagenparkbeheerder. En een "Leergang wagenparkbeheer", bestaande uit 4 modules, voor de meer ervaren wagenparkbeheerder.

banner

Voor aanbieders van producten en diensten op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement bestaat de mogelijkheid om als businesspartner deel te nemen aan het event.

Profileren op het gebied van Fleetmanagement

Dit event biedt u een uitstekende gelegenheid om u als leverancier op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement te profileren en om te werken aan een 'thought leadership position', leadgeneratie en/of het verhogen van uw naamsbekendheid. U ontmoet (nieuwe) zakelijke eindgebruikers en decisionmakers met wie u contact kunt leggen.

Heliview Conferences staat voor congressen & evenementen, waarbij uw investering wordt omgezet in concreet resultaat. Graag staan wij u te woord om uw wensen en de mogelijkheden op dit evenement te bespreken. Indien gewenst, helpen wij u bij het creëren van een effectieve deelname met uw doelstelling(en) als richtlijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de partnerpakketten en/of advies over de mogelijkheden voor deelname als businesspartner aan het Fleetmanagement event? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:

Dick de Laat, Accountmanager
Tel 0
76 - 548 40 08
dick.de.laat@heliview.nl

Stijn van den Broek, Team Lead
Tel 076 - 5484069
stijn.van.den.broek@heliview.nl

Slider beursvloer

logo EV debat  

Founding Partner

Platinum partner

Gold partner

Silver partner

Bronze partner

Exposant

Innovatie partner

Kennispartner

Media partner

Initiatief & organisatie