Volg ons via Twitter

Video event 2015

Bekijk de foto's

Bekijk de foto's van het Fleetmanagement event 2015 op Flickr.

fme 2015 182x120

Trainingen wagenparkbeheer

Heliview organiseert in samenwerking met Fleet Support twee parktische trainingen:

"Introductietraining wagenparkbeheer" voor de minder ervaren wagenparkbeheerder. En een "Leergang wagenparkbeheer", bestaande uit 5 modules, voor de meer ervaren wagenparkbeheerder.

banner

HeliviewC&TVolg @HeliviewConf om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws over onze congressen. Speciaal voor de volgende congresthema's hebben we een apart Twitter account. Deze zijn hieronder genoemd. Wacht niet langer en volg ons vandaag nog! Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de congressen van Heliview Conferences & Training BV.

Overige Twitter-accounts

Heliview heeft voor een aantal congresthema's een apart twitterkanaal. Bekijk het overzicht hieronder:

@HeliviewSecurit @HeliviewFleet @HeliviewOverhei @HeliviewDoc @HeliviewInfra @CloudForum
@HeliviewSecurit @HeliviewFleet @HeliviewPublic @HeliviewDoc @HeliviewInfra @Cloud_Forum

 

Hieronder vindt u een beschrijving per twitter kanaal:

@HeliviewSecurit@HeliviewSecurity

Via @HeliviewSecurit informeert Heliview Conferences & Training u over haar security gerelateerde congressen en presenteert relevant nieuws op het gebied van (cyber)security, access management en informatiebeveiliging.

 

@HeliviewOverhei@HeliviewPublic

Volg @HeliviewPublic en blijf op de hoogte van onze overheid gerelateerde congressen en presenteert relevant nieuws op het gebied van klantgerichte overheid, nieuwe werken en apps en open data.

 

@HeliviewInfra@HeliviewInfra

Via @HeliviewInfra informeren wij u over de infrastructure gerelateerde congressen en presenteert relevant nieuws op het gebied van datacenters, virtualisatie en applicatie & desktop delivery.

 

@HeliviewFleet@HeliviewFleet

@HeliviewFleet houdt u op de hoogte over onze mobiliteit gerelateerde congressen en presenteert relevant nieuws op het gebied van fleetmanagement, mobiliteitsmanagement en wagenparkbeheer.

 

@HeliviewDoc@HeliviewDoc

Altijd op de hoogte van onze Document gerelateerde congressen? Volg dan @HeliviewDoc. Hier presenteren wij relevant nieuws en informatie op het gebied van document management, e-factureren en output management congressen.

 

@CloudForum@Cloud_Forum

Wilt u juist altijd op de hoogte zijn van onze Cloud Computing gerelateerde congressen? Volg dan @Cloud_Forum en blijf altijd op de hoogte van de cloud gerelateerde congressen van Heliview.

Founding Partner

Platinum partner

Gold partner

Silver partner

Bronze partner

Exposant

Initiatief & organisatie