Adviesraad

Hans den Hollander.jpg
Hans den Hollander
Manager car fleet Europe & emerging
CISCO

Hans was in 2013 kandidaat voor de Mobiliteitsmanager van het Jaar. Hij wist de jury te imponeren met de manier van aansturing van 'zijn' wagenpark. Zijn (Nederlandse) beleid geldt daardoor als voorbeeld voor andere landen waar Cisco actief is. Hans heeft zijn zaken bij Cisco goed voor elkaar en heeft zijn aansturing professioneel en op Europees niveau ingericht. Als meest ontwikkeld 'leaseland' is Nederland ook bij Cisco leidend in de aansturing en aanpak. Met name bij de opzet en organisatie in dit laatste vervult Hans een bijzondere rol.

Jack Knol.jpg
Jack Knol
Manager Facilities
Capgemini

Jack is director facilities & accomodations Capgemini / mobiliteitsmanager. Knol werkt sinds 1996 bij Capgemini. De afgelopen acht jaar is Knol actief in het veld van ‘slim werken slim reizen', zowel binnen als buiten Capgemini. Sinds 2010 is hij verantwoordelijk voor zowel de vierkante meters (facilities) als de kilometers (mobiliteit). Een van z'n recente projecten was de introductie van een bonus-malus-leasebudget voor leaserijders. Binnen dit budget wordt de medewerker financieel gestimuleerd minder privékilometers te rijden en zuiniger en goedkoper te rijden.

 

Patrick Langevoort.jpg
Patrick Langevoort
Mobiliteitsmanager / Projectleider Elektronisch Vervoer
Alliander

Patrick is afgestuurd econoom met specialisatie internationaal management. Na een aantal commerciële instroomfuncties is hij in 2005 begonnen als lease consultant bij een Duitse leasemaatschappij. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan in het adviseren van organisaties bij het efficiënter en duurzamer inrichten van het wagenpark.

Per 2009 is Patrick werkzaam bij Alliander als beleidsadviseur Mobiliteit. Bij Alliander is hij verantwoordelijk voor het contract- & leveranciersmanagement op het gebied van mobiliteit en ontwikkeling van toekomstvisie voor integrale mobiliteit en projectimplementatie van alternatieve aandrijftechnieken.

Ton de Rooy.jpg
Ton de Rooy
Manager Corporate Sales
BMW

Ton de Rooij is sinds 2007 werkzaam bij BMW Group NL als Manager Corporate Sales.
In deze functie met zijn team verantwoordelijk voor de bewerking van de groot zakelijke markt, zoals; overheid, grote fleetowners, Leasemaatschappijen en verhuurmaatschappijen.

Corporate Sales wil haar klanten ontzorgen op mobiliteitsgebied en is partner op gebied van kostenbeheersing, merkenbeperking en duurzaamheid binnen wagenparken.

 

Meike Kroese.jpg
Meike Kroese
Communicatie Manager
LeasePlan

Meike Kroese werkt sinds 2016 bij LeasePlan als Communicatie Manager. Daarvoor is zij actief geweest als uitgever en marketing manager bij MYbusinessmedia welke o.a. Automobiel Management uitgaf.

Meer sprekers worden geladen