Fleetclub van 100 bijeenkomst, donderdag 2 februari 2017

De snelste weg naar een elektrisch wagenpark

Van visie naar praktijk

Elektrisch rijden neemt een vlucht. Niet alleen door de snelle introductie van betaalbare elektrische auto’s met een grote actieradius, de evolutie van laadinfrastructuur en bijhorende services. Maar natuurlijk ook door de verandering in bijtelling, waardoor er nu alleen voor volledig elektrisch auto’s een lager tarief geldt.

  • Wat is de visie van Professor Maarten Steinbuch op elektrisch rijden?
  • Welke slimme mogelijkheden ziet Eneco voor de toenemende vraag naar elektriciteit voor het opladen van de auto’s zowel thuis als op het werk?
  • Welke ervaringen heeft ING opgedaan bij de grootschalige uitrol van elektrisch vervoer voor medewerkers en kantoren?
  • Welke concrete adviezen en tips heeft Fleet Support om goed voorbereid te zijn op de toename van elektrische auto’s in uw wagenpark?

De snelste weg naar een (groter) elektrisch wagenpark begint op donderdag 2 februari bij Eneco World in Rotterdam. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. In één middag komen visie en praktische oplossingen met betrekking tot elektrisch leasen bij elkaar. Een betere elektrische start kun je niet wensen.

Bekijk het programma

Online inschrijving gesloten

Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor deelname aan deze Fleetclub van 100 bijeenkomst. Heeft u vragen over uw aanmelding of wilt u nog een toegangsbewijs aanvragen, neem dan contact op met de afdeling Deelnemers Delivery & Service via 076 - 548 40 20.

Route en adres

Eneco World
Marten Meesweg 5
3068 AV Rotterdam

De routebeschrijving kunt u hier bekijken.

Wat is de Fleetclub van 100?

De Fleetclub van 100 is een club waarbij fleetmanagers / wagenparkbeheerders / mobiliteitsmanagers zijn aangesloten die verantwoordelijk zijn voor een wagenpark bestaande uit meer dan 100 voertuigen. Momenteel telt de club meer dan 200 leden die in totaal eindverantwoordelijk zijn voor ruim 200.000 voertuigen.

Lid worden?

Bent u verantwoordelijk voor een wagenpark bestaande uit minimaal 100 voertuigen, stuur dan een e-mail naar stijn.van.den.broek@heliview.nl  met het verzoek om aan te sluiten bij de Fleetclub van 100. Deelname is geheel kosteloos.