Fleetwise


Fleetwise
is hét zakelijke mobiliteitsplatform voor zzp’ers, het mkb en grootzakelijk. Fleetwise is fueled by Pon’s Automobielhandel en Volkswagen Leasing. De automerken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA hebben daardoor een belangrijke rol op de website.

Daarnaast bieden we ook graag ruimte aan onze overige ondernemingen, zoals Greenwheels en Gazelle.

VIER PIJLERS
Het platform biedt informatie over zakelijke mobiliteit in zijn breedste vorm. Hierbij hanteren we vier pijlers:

  • Duurzaamheid
  • Fiscaal
  • Financiering & Leasing
  • Innovatie

Onder Duurzaamheid valt alle content die te maken heeft met duurzaam rijden en duurzaam omgaan met het milieu. Zoals de laatste informatie over groen gas, waar kun je snel elektrisch laden langs de snelweg en tips om zuinig te rijden.

Onder de pijler Fiscaal is de laatste informatie te vinden over onder andere bijtelling en subsidies. Zo valt hier te lezen hoe fiscaal interessant het is om te fietsen, hoe u de btw aftrekt bij een tweedehands auto en het laatste nieuws over de autobelastingplannen.

Financiering & Leasing geeft informatie over het financieren dan wel leasen van auto’s.  Volkswagen Leasing geeft hier inzicht in de keuzes die er zijn op het gebied van financiering en leasing.

Ook onze eigen modellen willen we natuurlijk graag onder de aandacht brengen, wat gebeurt onder de pijler Innovatie. Ook informatie over innovatie in het algemeen, zoals zelfrijdende auto’s of bestelbussen op zonne-energie wordt hier geplaatst.

VASTE RUBRIEKEN
Op Fleetwise hebben we een aantal vaste rubrieken. Zo zijn op Fleetwise de actuele prijslijsten van al onze merken te vinden. Daarnaast staan er ook regelmatig zakelijke acties, zoals interessante zakelijke uitvoeringen van onze modellen en after sales acties.

Ook zijn er experts verbonden aan Fleetwise, die regelmatig informatie geven over hun kennisgebied.

Naast alle zakelijke informatie hebben we maandelijks ook de rubriek “Liefde voor de leaseauto”. Hierin vertelt een zakelijk rijder waarom hij voor zijn specifieke model en uitvoering heeft gekozen.

Maandelijks wordt er een nieuwsbrief verstuurd met het laatste nieuws vanuit Fleetwise.

EN VOORTS…
Voorts geven we regelmatig extra stukken uit, zoals whitepapers en het fiscale boekje met de 100 vragen en antwoorden over de fiscus en de auto.

Ook hebben we korte films met uitleg over onze financiële producten, video’s met testritten door prijswinnaars en we organiseren hangouts waarbij geïnteresseerden vragen kunnen stellen over een bepaald onderwerp (bijvoorbeeld leasing) aan één van onze experts.

SOCIAL MEDIA
Ook op social media zijn we actief. Op Linkedin hebben we een speciale Fleetwise groep waar we in contact proberen te komen met de doelgroep en in discussie gaan over relevante onderwerpen.

Op Twitter plaatsen we regelmatig linkjes van al onze geplaatste artikelen, maar onderwerpen die minder zakelijk zijn (zoals “Hoe pak je je auto in als je op vakantie gaat”) kunnen hier ook een plaats krijgen.

Het kennisplatform is te vinden op www.fleetwise.nl