Nieuws

Congresnieuws 16 februari 2017

Inschrijving geopend

Meld je vanaf vandaag aan voor het Fleetmanagement event! Hét netwerkevent voor iedereen die verantwoordelijk is voor de mobiliteit en/of wagenpark van zijn/haar organisatie en toonaangevende automotive- en mobiliteitsleveranciers. Kom ook naar het Fleetmanagement Event 2017.

+ Lees meer
Congresnieuws 15 februari 2017

Dagvoorzitter Wilfred Genee

Ook dit jaar hebben we een unieke dagvoorzitter weten te strikken voor het Fleetmanagement event 2017. Het dagvoorzitterschap is op 23 mei in handen van Wilfred Genee.

+ Lees meer
Partnernieuws 03 februari 2017

Nederland duurste dieselland van Europa

Nederlandse dieselrijders betalen het meeste voor hun auto. Met gemiddelde maandlasten van bijna € 700 is het rijden van een dieselauto in Nederland bijna twee keer zo duur als in Hongarije (€ 369), maar ook flink duurder dan in het Verenigd Koninkrijk (€ 435). Vooral de autobelastingen zijn in Nederland het hoogst. 

+ Lees meer
Fleetclub nieuws 12 december 2016

Fleetclub van 100 bijeenkomst - donderdag 2 februari

Zoals elk jaar organiseren het Fleetmanagement event ook dit jaar wee een aantal bijeenkomsten voor de Fleetclub van 100. Dit jaar staat de eerste bijeenkomst gepland voor donderdag 2 februari bij Eneco World in Rotterdam.

+ Lees meer
Partnernieuws 24 mei 2016

MyFMS Cloud, de Autodeel enabler in Nederland

Micpoint, de mobiliteitspartner voor de zakelijke markt heeft haar MyFMS Cloud succesvol ingezet in verschillende autodeel projecten. De MyFMS Cloud is een ideale enabler voor autodeel programma’s. De oplossing van Micpoint komt heel goed tot zijn recht wanneer een kosteneffectieve oplossing nodig is voor bijvoorbeeld voertuigen welke voor relatief korte periodes in gebruik zijn (bijvoorbeeld verhuur of andere autodeelprogramma’s).

+ Lees meer
Awardnieuws 24 mei 2016

Miranda de Koning winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar award

Miranda Koning, contractbeheerder Facilitair Bedrijf bij Ymere, is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2016. Koning won de finale van Aaron de Git (CRH Europe) en Henk Schmidt (Belastingdienst). Ze neemt het stokje over van Daan Bieleveld die vorig jaar deze prijs won. De finale vond plaats tijdens het Fleetmanagement event 2016 in de Van Nelle fabriek in Rotterdam.

+ Lees meer
Partnernieuws 23 mei 2016

100% SCHOON VERVOER IN 2030. DAT BEREIK JE NIET ALLEEN.

Schoon vervoer. Daar maken we ons elke dag hard voor bij PitPoint.
Door brandstoffen beschikbaar te stellen die schoner zijn dan traditionele brandstoffen. En kostenconcurrerend. 
Dat doen we samen met onze stakeholders. En met u.

Staat luchtkwaliteit en het reduceren van CO2 bij u ook hoog op de agenda? We adviseren u graag hoe u met het gebruik van schone brandstoffen als Groengas (CNG), LNG, Waterstof en Elektriciteit een flinke slag kunt slaan met de CO2-reductie van uw wagenpark. Op naar 100% schoon vervoer.

+ Lees meer
Partnernieuws 19 mei 2016

Op de zaak vooruit fietsen

Mensen uit de auto krijgen en op de fiets, dat is ons doel. Met high speed e-bikes van 45 kilometer per uur ben je in een mum van tijd op locatie, je rijdt de files zo voorbij. Daarnaast is het niet alleen duurzaam, maar ook goed voor het milieu en je gezondheid. Want vergis je niet, wie niet trapt zal niet rijden.

 

+ Lees meer
Meer nieuws wordt geladen