Nieuws

Partnernieuws 25 april 2017

Stern E-mobility: 100% elektrisch, 100% duurzaam

Maatschappelijke trends als verantwoord ondernemen, toenemende aandacht voor verstedelijking en duurzaamheid dwingen ons om ons vervoer anders in te richten. De noodzaak om CO2-uitstoot, files, vollopende binnensteden en de bijbehorende parkeerproblematiek de komende jaren drastisch te verminderen, leidt tot een verschuiving in ons gedachtegoed over mobiliteit.

+ Lees meer
Eventnieuws 24 april 2017

Mobiliteit in 2017 voortdurend in beweging

Anno 2017 zijn bedrijven zoekende naar andere, nieuwe vormen van mobiliteit: De leasauto als secundaire arbeidsvoorwaarde verdwijnt steeds meer naar de achtergrond en bedrijven met grote mobiliteitsbudgetten zijn niet langer koplopers. 

+ Lees meer
Trainingsnieuws 14 april 2017

Gratis Masterclass op Fleetmanagement event

Gratis Masterclass over ‘Flexibele Mobiliteit’ op het Fleetmanagement event 2017.

Als deelnemer aan het Fleetmanagement event op 23 mei aanstaande bent u van harte uitgenodigd om onze Masterclass over ‘Flexibele Mobiliteit’ bij te wonen. In vogelvlucht neemt Arie Brundel van Fleetsupport u mee in mobiliteitsbudgetten, mobiliteitskaarten en privat-lease.

+ Lees meer
Interview 13 april 2017

Interview Werner Huber

Moderne auto’s in het hogere segment zitten vol snufjes die de veiligheid moeten vergroten. Waar stopt die ontwikkeling? Moet de mens maar liever helemaal het stuur uit handen geven? Volgens prof. dr. Werner Huber, hoofd integrale voertuigveiligheid bij BMW, ligt dat iets genuanceerder.

+ Lees meer
Partnernieuws 12 april 2017

LeasePlan introduceert private occasion

Anderhalf jaar na de succesvolle introductie van private lease, start LeasePlan met het aanbieden van private occasion lease. De leasemaatschappij biedt jonge tweedehands auto’s met de voordelen van private lease, zoals een vast maandbedrag inclusief wegenbelasting, verzekeringen en complete service zoals reparaties en onderhoud van de auto.

+ Lees meer
Awardnieuws 11 april 2017

Finalisten Mobiliteitsmanager van het Jaar award 2017 bekend

Breda, 10  april 2017Tijdens het Fleetmanagement event, dat plaatsvindt op dinsdag 23 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, wordt jaarlijks de “Mobiliteitsmanager van het Jaar award” uitgereikt. Zo ook dit jaar. De 3 finalisten die nog kans maken op de award zijn Arjen Juurlink, Coen Krol en Henk Zoomers

+ Lees meer
Eventnieuws 05 april 2017

ULU lanceert vernieuwde app; ‘designed with the driver in mind’.

De auto wordt dagelijks gebruikt, zelfs meerdere keren per dag. Er zijn verschillende apps beschikbaar die veel mensen gebruiken elke keer als zij in een auto zitten. Als berijder ben je continu van app naar app aan het switchen. De apps werken niet samen met elkaar. Niet alleen was dit technisch nog niet mogelijk, het is ook irritant en zelfs gevaarlijk tijdens het rijden. Met de vernieuwde app van ULU is dit verleden tijd. ULU presenteert dé alles-in-één mobiliteitsapp.

+ Lees meer
Eventnieuws 05 april 2017

Shell Mobility

Complexe vraagstukken vragen om slimme oplossingen. Shell Mobility biedt u een compleet aanbod aan mobiliteitsoplossingen als aanvulling op uw euroShell Card.

+ Lees meer
Eventnieuws 05 april 2017

Betaal nooit meer een minuut teveel voor parkeren.

ULU-rijders betalen nooit meer teveel voor hun parkeerkosten. Met de introductie van de vernieuwde app, presenteert ULU een aantal nieuwe features, waaronder ‘automatisch parkeren’. Geen kosten per transactie, geen maandelijks parkeerabonnement, geen herinnering via de SMS, een overzichtelijk alles-in-één factuur en nooit meer vergeten je parkeeractie uit te zetten! Dat is parkeren met ULU

+ Lees meer
Eventnieuws: 05 april 2017

Werknemers kiezen vaker voor elektrisch - zo gaat u ermee om

Werknemers kiezen steeds vaker een elektrische auto. In de afgelopen jaren is het aantal geregistreerde elektrische auto’s sterk gestegen. Momenteel groeit het aantal volledige elektrische auto’s ongeveer met vierhonderd per maand (bron: RVO). Daarnaast neemt het aanbod van betaalbare modellen flink toe, inclusief het aantal kilometers dat gereden kan worden op een volle accu. Zodra het huidige leasecontract van één van uw werknemers verloopt, is de kans dus groot dat hij of zij interesse heeft in elektrisch rijden. Bent u al voorbereid?

+ Lees meer
Meer nieuws wordt geladen