Nieuws

Partnernieuws 24 mei 2016

MyFMS Cloud, de Autodeel enabler in Nederland

Micpoint, de mobiliteitspartner voor de zakelijke markt heeft haar MyFMS Cloud succesvol ingezet in verschillende autodeel projecten. De MyFMS Cloud is een ideale enabler voor autodeel programma’s. De oplossing van Micpoint komt heel goed tot zijn recht wanneer een kosteneffectieve oplossing nodig is voor bijvoorbeeld voertuigen welke voor relatief korte periodes in gebruik zijn (bijvoorbeeld verhuur of andere autodeelprogramma’s).

+ Lees meer
Awardnieuws 24 mei 2016

Miranda de Koning winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar award

Miranda Koning, contractbeheerder Facilitair Bedrijf bij Ymere, is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2016. Koning won de finale van Aaron de Git (CRH Europe) en Henk Schmidt (Belastingdienst). Ze neemt het stokje over van Daan Bieleveld die vorig jaar deze prijs won. De finale vond plaats tijdens het Fleetmanagement event 2016 in de Van Nelle fabriek in Rotterdam.

+ Lees meer
Partnernieuws 23 mei 2016

100% SCHOON VERVOER IN 2030. DAT BEREIK JE NIET ALLEEN.

Schoon vervoer. Daar maken we ons elke dag hard voor bij PitPoint.
Door brandstoffen beschikbaar te stellen die schoner zijn dan traditionele brandstoffen. En kostenconcurrerend. 
Dat doen we samen met onze stakeholders. En met u.

Staat luchtkwaliteit en het reduceren van CO2 bij u ook hoog op de agenda? We adviseren u graag hoe u met het gebruik van schone brandstoffen als Groengas (CNG), LNG, Waterstof en Elektriciteit een flinke slag kunt slaan met de CO2-reductie van uw wagenpark. Op naar 100% schoon vervoer.

+ Lees meer
Partnernieuws 19 mei 2016

Op de zaak vooruit fietsen

Mensen uit de auto krijgen en op de fiets, dat is ons doel. Met high speed e-bikes van 45 kilometer per uur ben je in een mum van tijd op locatie, je rijdt de files zo voorbij. Daarnaast is het niet alleen duurzaam, maar ook goed voor het milieu en je gezondheid. Want vergis je niet, wie niet trapt zal niet rijden.

 

+ Lees meer
Awardnieuws 13 mei 2016

Video's van finalisten voor de mobiliteitmanager van het jaar award

De finaleplekken van de verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar 2016 zijn inmiddels vergeven. Drie bewezen toppers strijden om de titel, alle drie met een ijzersterk verhaal. De kandidaten worden niet alleen op visie, innovatie en duurzaamheid beoordeeld, ook de eigen inbreng en invloed is van belang om te winnen. De ontknoping volgt op 24 mei.

+ Lees meer
Partnernieuws 11 mei 2016

Primeur voor XPOfleet 4.2: Onafhankelijkheid rondom wagenparkdata

Met meer dan 60.000 voertuigen en gestaagde groei zet XPOfleet flinke stappen, temeer daar XPOfleet zich steeds meer ontwikkelt als hét onafhankelijke platform voor mobiliteitsbeheer.

De nieuwe versie van de software speelt helemaal in op de trend om alle vormen van mobiliteit en vervoer op elkaar af te stemmen en een onafhankelijk platform te creëren waar alle inzichten zijn die de fleetmanager vandaag de dag nodig heeft.

+ Lees meer
Eventnieuws 11 mei 2016

eventspecial

Elk jaar maken wij in samenwerking met onze mediapartner Mobility Media de Fleetmanagement event special. Zo ook dit jaar.

+ Lees meer
Eventnieuws 29 april 2016

Congresprogramma is bekend

Eén van de elementen van het Fleetmanagement Event is het uitgebreide congresprogramma. Inmiddels is een groot deel van dit programma bekend.

+ Lees meer
Eventnieuws 20 april 2016

HR professionals krijgen een eigen track

Fleetmanagement is misschien wel een wat verouderde term. Het gaat namelijk vaal allang niet meer alleen over het beheren van het wagenpark, maar het gaat juist over de mobiliteit van alle medewerkers. Hierdoor zien wij een verschuiving in titels van de bezoekers. Steeds vaker komen we daar HR professionals tegen. Tijd voor actie!

+ Lees meer
Meer nieuws wordt geladen