Total Cost of Mobility

Het aantal mogelijkheden om zakelijke mobiliteit te faciliteren is inmiddels eindeloos, maar of het nu een duurzaam deelautoconcept is of een elektrische leaseauto, uiteindelijk blijft kostenbeheersing een belangrijke taak van de mobiliteitsmanager.

Binnen het programma van Total Cost of Mobility wordt daarom aandacht gegeven aan ICT-toepassingen voor slim parkeren en registeren, het inkopen van leasecontracten, fiscaliteit en de kosten/baten van een mobiliteitsbeleid.

Een greep uit het programma: 

  • Sjoerd Jonkers van ULU
    Sjoerd Jonkers presenteert tijdens zijn sessie de ULU-app. Deze handige app kan ingezet worden binnen een organisatie om parkeerkosten te besparen. De app registreert namelijk automatisch wanneer de auto geparkeerd wordt binnen een bepaalde parkeerzone. Zodra u wegrijdt stopt de parkeermeter automatisch. Sjoerd verteld u er meer over.

  • Henk Schmidt van de Belastingdienst
    De rijksoverheid geeft 317 miljoen uit aan auto’s, OV en declaraties. Tijdens de sessie van Henk geeft hij inzicht in deze kosten en de samenhang met huisvesting, vitaliteit en mogelijke besparingen in de directe uren voor de core business. Ook geeft Henk inzicht in bereikte doelstellingen en de speerpunten voor de komende jaren. 

  • Alexander ter Meulen van YOR
    Steeds vaker willen werknemers zelf kunnen kiezen hoe en waarmee ze naar hun werk komen. Als werkgever komt er heel wat bij kijken bij deze veranderende mobiliteitsbehoefte. Alexander ter Meulen gaat daarom tijdens zijn sessie in op de praktische invulling van multimodaal reizen.

 

Bekijk hier het volledige break-out programma van het thema Total Cost of Mobility.