Het Fleetmanagement event

Hoe innovatie u gaat helpen uw mobiliteitsdoelen te realiseren

Op dinsdag 23 mei vindt de 15de editie van het Fleetmanagement event plaats. Het event speelt in op innovaties op het gebied van mobiliteit en is bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor wagenpark- en mobiliteitsmanagement.

Het thema van 2017: Wegwijs in innovatie
Traditionele manieren waarop we ons verplaatsen, zijn aan het veranderen. Technologische ontwikkelingen in de automotive industrie, de toetreding van nieuwe spelers op de markt en de opkomst van nieuwe mobiliteitsdiensten, zetten de wereld van verkeer en vervoer op zijn kop. Maar deze technologieën maken ons vervoer ook steeds slimmer en schoner. Door meer data en kennis met elkaar te delen, ontstaan er nieuwe kansen voor het verbeteren van doorstroming, bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid.

Heeft u zich al aangemeld voor het Fleetmanagement Event 2017?
Ook het Fleetmanagement event 2017 meebeleven? Meld u dan direct aan voor deelname! Ga naar het aanmeldformulier en maak uw keus.

Direct aanmelden

Doelgroep van dit event

Bent u verantwoordelijk voor en/of betrokken bij mobiliteit, waaronder fleetmanagement binnen uw organisatie, dan nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn tijdens het Fleetmanagement event.

Voorbeeldfuncties

Het Fleetmanagement event is gericht op functies als:

  • Fleet & mobiliteitsmanagers
  • Operations & Facilitymanagers
  • Finance & controlmanagers
  • HR managers
  • Inkoop- & contractmanagers
  • MVO & CSR managers


Heeft u een andere functie, maar bent u wel nauw betrokken bij beslissingen over eventuele aanschaf van producten en/of diensten op het gebied van mobiliteit? Meld u dan ook aan. Op basis van de voorwaarden beoordelen wij of u in aanmerking komt voor een kosteloos toegangsbewijs.

Aanbieder en/of leveranciers van mobiliteitsoplossingen

Leveranciers, consultants, werving en selectie consultants en/of pr/reclamebureaumedewerkers op het gebied van mobiliteitsmanagement en/of verwante terreinen kunnen als deelnemer kosteloos bij het event aanwezig zijn vanaf 13:30 uur.

Wilt u het Fleetmanagement event de gehele dag bijwonen? Dan kunt u als deelnemer bij het event aanwezig zijn tegen betaling van €645,- (excl. BTW) per persoon.

Deelnemers over het event in 2016
Henk Winckens.jpg
Henk Winckens
— Enexis
Ook dit jaar heeft Heliview mijn verwachting overtroffen, een super locatie met inspirerende, vakkundige sprekers. Helemaal top, volgend jaar ben ik er weer bij.
06ebd32.jpg
Ben Roos
— Fleet Controller, Ziggo
Ieder jaar weer een inspirerend evenement waar je als Fleetmanager bij aanwezig MOET zijn!
Monique starink.jpg
Monique Starink
— Contract- en Leveranciersmanagement bij VIVAT Verzekeringen
Het was een interessant evenement om informatie te halen, te delen en te netwerken.
john de gier.jpg
John de Gier
— hoofd SCM indirecte inkoop, Siemens Nederland N.V.
Een betrouwbaar concept in een nieuwe interessante locatie met een uitstekende bereikbaarheid.
Heineken.jpg
Martin Schuurman
— Heineken
Naast een inhoudelijke update, helpt het Fleetmanagement event mij vooral om in korte tijd met veel interessante partijen contact te hebben wat een bezoek niet alleen interessant maar vooral ook efficiënt maakt.
gemeente zaanstad.png
Susanne Greuter
— Gemeente Zaanstad
Goed om te zien dat vervoer tegenwoordig meer inhoud dan alleen de lease auto's en er wordt gekeken naar het scala aan vervoersopties.
xerox.gif
Rob van Loon
— inkoper, Xerox Nederland B.V.
Nuttige, informatieve dag in een pretige sfeer.
Marc Florie.jpg
Marc Florie
— Heijmans Nederland
Een mooi event, van hoge kwaliteit, waar je veel kennis opdoet en deelt.