Partner worden?

Voor aanbieders van producten en diensten op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement bestaat de mogelijkheid om als businesspartner deel te nemen aan het event.

Profileren op het gebied van Fleetmanagement

Dit event biedt u een uitstekende gelegenheid om u als leverancier op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement te profileren en om te werken aan een 'thought leadership position', leadgeneratie en/of het verhogen van uw naamsbekendheid. U ontmoet (nieuwe) zakelijke eindgebruikers en decisionmakers met wie u contact kunt leggen.

Heliview Conferences staat voor congressen & evenementen, waarbij uw investering wordt omgezet in concreet resultaat. Graag staan wij u te woord om uw wensen en de mogelijkheden op dit evenement te bespreken. Indien gewenst, helpen wij u bij het creëren van een effectieve deelname met uw doelstelling(en) als richtlijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de partnerpakketten en/of advies over de mogelijkheden voor deelname als businesspartner aan het Fleetmanagement event? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:

Vincent Melissen, Inhouse Sales Executive
Tel 0
76 - 548 40 09
vincent.melissen
@heliview.nl

Stijn van den Broek, Directeur Business Development
Tel 076 - 5484069
stijn.van.den.broek@heliview.nl