Sprekers 2017

Wilfred Genee.jpg
Dagvoorzitter
Wilfred Genee
tv- en radiopresentator en sportjournalist

Wilfred Genee wist al op jonge leeftijd wat hij wilde worden, sportpresentator. Toch koos hij in zijn studietijd niet voor een opleiding in die richting, maar voor de studie Rechten. Uiteindelijk kwam Wilfred toch terecht bij RTL. Daar presenteerde hij samen met Johan Derksen en Hans Kraay sr. het programma Voetbal Insite. In dit programma worden allerlei zaken in en rondom het voetbal uitgebreid besproken. Ook presenteerde Genee het Engelse en Duitse voetbal en was hij gastspreker bij RTL Boulevard. Na een avontuur van twee jaar bij Talpa als anchorman van het programma ‘De Wedstrijden’ is Wilfred Genee in 2007 weer teruggekeerd bij RTL om onder andere Voetbal International te presenteren.

In het populaire praatprogramma leidt Wilfred de discussies aan tafel waarin vaste gasten René van der Gijp, Johan Derksen en Hans Kraay jr. hun visie geven op het hedendaagse voetbal.

werner_huber_BMW.jpg
Werner Huber
Hoofd integrale voertuigveiligheid
BMW Group

Werner Huber studeerde tussen 1984 en 1991 civiele techniek aan de Technische Universiteit München en was daar tot 1996 onderzoeksassistent verkeerskunde (rij-assistentie- en telematicasystemen). Zijn proefschrift behandelde het vastleggen en toepassen van floating car data. In 1996 trad hij in dienst bij BMW Group op verschillende posities. In 2002 koos hij voor de afdeling Verkeers- en Voertuigonderzoek en twee jaar later voor Auto-elektronica, waar hij verantwoordelijk werd voor de integratie van rij-assistentiesystemen. In 2006 werd Dr. Huber teamleider voor Integrale Voertuigveiligheid en sinds 2012 leidt hij de onderzoeksgroep Rijondersteuning en Perceptie en is hij verantwoordelijk voor het ‘Highly Automated Driving’-project. Sinds juli 2016 is Werner Huber bovendien hoogleraar voor Integrale Voertuigveiligheid aan de Technische Hogelschool Ingolstadt.

Arie Brundel.jpg
Arie Brundel
Senior Consultant
Fleet Support

Arie Brundel is een zeer deskundige trainer en senior consultant over mobiliteit en fleet management. Zijn ruime kennis van zaken combineert hij met een aanstekelijk enthousiasme en een vleugje humor. Deelnemers van zijn trainingen en beleidssessies roemen zijn ruimte voor interactie en mogelijkheden om op eigen vraagstukken in te spelen. Arie Brundel heeft eerst bij verschillende leasemaatschappijen commerciële functies vervuld, om ruim 15 jaar geleden bij Fleet Support te beginnen.

Evert.jpg
Evert-Jeen van der Meer
industry director automotive
Aon Risk Solutions

Al meer dan 20 jaar ervaring in het verzekeringsvak met als specialisme risico management. De laatste jaren actief met de impact van innovaties binnen de automotive industry (elektrische, connected en autonome auto’s) op het mobiliteitsrisicoprofiel van de  zakelijke rijder. Milestones: de Nationale Platoontest met 58 semi autonome auto’s op de A2 in 2016 en mede auteur van het Manifest “Verkeersveiligheid: een nationale prioriteit”.

Sander van Beem foto.jpg
Sander van Beem
manager innovatie Technisch Expertise Centrum
ANWB

Sander van Beem is een pragmatische (project)manager met een technische achtergrond en momenteel o.a. verantwoordelijk voor de afdeling Research & Development van de ANWB Wegenwacht.Deze afdeling ondersteunt de ANWB in haar hulpverleningsactiviteiten en ontwikkeltnieuwe producten en diensten. Sander heeft zich toegespitst op de ontwikkeling van telematica oplossingen, de ANWB Connected Car dienst en de verandering van pech hulpverlening door het toepassen van technische innovaties.

Meer sprekers worden geladen