STERN | mobility mattersEen auto tot je beschikking hebben geeft een gevoel van vrijheid. Eigen vervoer zorgt ervoor dat je kunt gaan en staan waar en wanneer je wilt. Stern gelooft dat de meeste mensen daarom een voorkeur hebben voor individuele mobiliteit en dat willen we voor iedereen mogelijk maken. Daarom biedt Stern een groot aantal automerken en aanvullende mobiliteitsdiensten aan, want smaken verschillen.

Stern is anno 2017 de grootste automotive onderneming van Nederland. Onze diensten beslaan o.a. autoverhuur, autoleasing, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichtingen en schadeherstel. U kunt ook bij Stern terecht voor financieringen, verzekeringen, onderhoudscontracten en elektrisch vervoer tot 45 km/uur. Met meer dan 100 vestigingen verspreid over Nederland, waaronder ook dealerschappen van 21 automerken, wordt er een landelijk dekkend netwerk van lokaal en regionaal opererende automotive specialisten gerealiseerd. Dagelijks leveren wij maatwerk in mobiliteit aan consumenten en bedrijven.

Op het gebied van fleetmanagement kan Stern een persoonlijke rol spelen voor uw onderneming.  Door verschillende producten en diensten van Stern te combineren kunnen wij unieke toegevoegde waarde realiseren voor uw bedrijf. Op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen, dat is waar we goed in zijn.

Bent u benieuwd wat Stern  voor uw onderneming kan betekenen? We komen graag met u in contact.

Stern
Contact:
Rutger Kok, 06-20623242
rutger.kok@stern.nl
Pieter Braaijweg 6
1114 AJ Amsterdam
www.stern.nl/b2b

E-mobility

Onder de naam Mango Mobility richt Stern zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km p/u). Wij bieden u de meeste keuze in elektrische fietsen, elektrische scooters (brom-/snorfietsen), e-steps en/of e-cars tegen de scherpste prijzen. Naast consumenten bieden wij ook duurzame mobiliteitsoplossingen op het gebied van elektrisch vervoer voor bedrijven. Mango Mobility volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van accutechnologie op de voet en streeft ernaar al haar producten van de nieuwste EV-technologie te voorzien. Hiermee garanderen wij optimale prestaties, veiligheid en kwaliteit.