15e Editie Fleetmanagement event groot succes

Op dinsdag 23 mei stond de Van Nelle Fabriek in Rotterdam in het teken van de 15e editie van het Fleetmanagement event. Met meer dan 650 deelnemers en meer dan 50 leveranciers van mobiliteitsoplossingen was het event een groot succes.

Kennisdelen over de onderwerp mobiliteit en netwerken met vakgenoten stonden centraal tijdens het event. Deelnemers woonden o.a. een inspirerende talkshow, diverse break-outsessies, ronde tafelgesprekken en de uitreiking van de mobiliteitsmanager van het jaar bij.

Inspirerende talkshow

Dagvoorzitter Wilfred Genee presenteerde dit maal de jaarlijkse talkshow en verzorgde de uitreiking van de award van mobiliteitsmanager van het jaar. Wilfred zorgde telkens voor een korte samenvatting na elke spreker, stelde kritische vragen en creëerde verschillende interactiemomenten met de talkshowgasten en genomineerden voor de mobiliteitsmanager van het jaar.

Verder deelden voorlopers op het gebied van mobiliteitsoplossingen, de talkshowgasten, hun visie met alle aanwezigen. De volgende sprekers en onderwerpen kwamen aan bod: 

  • Dr. Werner Huber (Head of driver assistance and perception bij BMW AG): De toekomst van autonoom rijden: safety first.
  • Verkeerspsycholoog Adriaan Heino (Achmea): Over de veiligheid van autonoom rijden.
  • Stijn de Groen (Executive for Automotive bij KPMG): KPMG voorspelt einde van batterij-aangedreven elektrische auto.

Naast de bovenstaande keynotesprekers waren er ook een aantal informatieve break-out sessies gepland. Het break-out programma was onderverdeeld in 4 tracks met de volgende thema's: 

  1. Connected Mobility
  2. Sustainable Mobility
  3. Flexible Mobility
  4. Total Cost of Mobility

Arjen Juurlink Mobiliteitsmanager van het Jaar

Arjen Juurlink is op het Fleetmanagement event verkozen tot Mobiliteitsmanager van het Jaar. Juurlink is verantwoordelijk voor het mobiliteitsbeleid bij Friesland Campina. Juurlink ontving de prijs uit handen van Miranda Koning, de winnares van vorig jaar. Volgens de jury waren alle drie de kandidaten zeer professioneel. De jury roemt de integrale mobiliteitsaanpak die Juurlink kiest bij Friesland Campina.

Hieronder ziet u kleine sfeerimpressie van het Fleetmanagement event. Alle foto's van het Fleetmanagement event kunt u hier vinden.

Sfeerimpressie
Deelnemers over het Fleetmanagement event 2016
Henk Winckens.jpg
Henk Winckens
— Enexis
Ook dit jaar heeft Heliview mijn verwachting overtroffen, een super locatie met inspirerende, vakkundige sprekers. Helemaal top, volgend jaar ben ik er weer bij.
06ebd32.jpg
Ben Roos
— Fleet Controller, Ziggo
Ieder jaar weer een inspirerend evenement waar je als Fleetmanager bij aanwezig MOET zijn!
Monique starink.jpg
Monique Starink
— Contract- en Leveranciersmanagement bij VIVAT Verzekeringen
Het was een interessant evenement om informatie te halen, te delen en te netwerken.
john de gier.jpg
John de Gier
— hoofd SCM indirecte inkoop, Siemens Nederland N.V.
Een betrouwbaar concept in een nieuwe interessante locatie met een uitstekende bereikbaarheid.
Marc Florie.jpg
Marc Florie
— Heijmans Nederland
Een mooi event, van hoge kwaliteit, waar je veel kennis opdoet en deelt.
gemeente zaanstad.png
Susanne Greuter
— Gemeente Zaanstad
Goed om te zien dat vervoer tegenwoordig meer inhoud dan alleen de lease auto's en er wordt gekeken naar het scala aan vervoersopties.
xerox.gif
Rob van Loon
— inkoper, Xerox Nederland B.V.
Nuttige, informatieve dag in een pretige sfeer.
Heineken.jpg
Martin Schuurman
— Heineken
Naast een inhoudelijke update, helpt het Fleetmanagement event mij vooral om in korte tijd met veel interessante partijen contact te hebben wat een bezoek niet alleen interessant maar vooral ook efficiënt maakt.